sirThomas Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Ahoj, hraje někdo nové Pokémony? Já jen jestli je o co stát když znám originál z kterého Čerpá (RED, GREEN, Yellow)? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 No já viděl pár videí a je to prostě Gejboj hra v nové grafice kombinovaná s prvky Pokemon Go na mobily...takže spíš pro nováčky než ostřílené lelkaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Listopad 19, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Já taky pár videí viděl. Taky mi to tak přišlo. Ale zajímal by mě názor někoho kdo to hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson1468627106 Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Hraju, je to opravdu remaster, s některýma vychytávkama, který byli v původní hře otravný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 mě v takových hrách štvou ty zdlouhavý otravný nespřeskočitelný animace...jak na tom mobilu...všechno znáš, viděl jsi..a furt to musí udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Listopad 19, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Aha tak to možná koupím až to někde bude v akci/v bazaru. Pokud to jen remáster tak to nemá smysl pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 jj je doba remasterů ne nových nápadů...se podívej na Spyra...20let stará hra...novej kabát...voila...a 1200,- ...neber to...já si Crasha koupil z nostalgie za 450,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Listopad 19, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 jj, přesně tak. Problém switche jsou remástery i když jsou velice povedené (a například toho Crashe jsem koupil za 599 na alze, dobrá hra do vlaku na dojízdění do práce :-)) Originálních her je tam málo (Mario Odyssey, Zelda BOW) a ty jsou naprosto geniální :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.