Luckass Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Ahoj, prodám 14 dní "starý" PS4 Pro (CUH 7216b) + RDR2. Mám dohráno a chci poslat dál. Plná záruka (faktura součástí balení). Pochopitelně 1ks ovladače. Musím říct, že tento model konzole mě pěkně překvapil. Čekal jsem, že u RDR2 pojedou větráky na 100% a že to odletí, o to větší překvapení, že jsem o PS4Pro v podstatě nevěděl. Nevím co s tím udělali, ale je to o proti mé předchozí PS4Pro značný rozdíl. Cena za komplet PS4Pro+RDR2: 8899 Kč, kdo dřív přijde ten dřív bere, tak si udělejte Vánoce. Prodej pouze po platbě předem (tzn dobírka = NE). Osobní předání možné Zlín - Napajedla. Dotazy sem nebo na mail: luckass@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadEnglishCZE Odesláno Listopad 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2018 Ahoj můžu se zeptat u které společnosti jsi PS4 PRO kupoval? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2018 NWT a.s., provozovatel eshopu Patro.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts