iluke Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 sem pište vše o čem chcete mluvit v této hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Celkom v pohode hra akurat som tam nevedel prejst jednu misiu kvoli ktorej som to aj prestal hrat.Vzdy ma niekdo zbadal a bol koniec,musel som ist odznovu.Hlavne ma na nej bavilo to skakanie cez vsetko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody_sk Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 3x prejdene a hravam to ešte :D, len pre man trošku moc kratke :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iluke Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 pro mě to bylo strašně kráktý čiszej herní čas asi jen 2 hod ted tam už jen běhám a sbírám ty blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 no mě to teda moc nenadchlo...objevuje se velký stereotyp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Běham už 3tí den po městě a jen tak si killuju a lezu po barákách, nemam vůbec šajnu co dělat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Je to hezká hra, jenom je škoda, že je tak jednoduchá a krátká (dohrál jsem jí asi pětkrát) a taky že tam je tak málo lidí. Mně by ani tolik nevadilo, kdyby ty lidi byly chodící krychle, když to PSP nezvládne utáhnout, jenom kdyby jich tam bylo o něco víc, třeba jako v počítačový versi. Stereotyp se tam ani moc neobjevuje; s tim, jak je hra krátká, ani nemá čas na to, aby se objevil. A vůbec, tvůrci se mohli trochu víc inspirovat druhým dílem AC a dát Altaïrovi třeba možnost bojovat různejma zbraněma a tak. V každým případě, nebránil bych se druhýmu dílu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 no,mě přijdě divný,vážne divný ovládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.