GluckCZ Odesláno Listopad 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2018 Ahoj prodám tento obal/kryt. Použil jsem ho asi 5x pak jsem si uvědomil, že se mi v obalu nevejde do přenosného pouzdra. Obal jako nový a barva krytek šedivá. Nintendo jde i s obalem do docku bez problému. https://www.indiegogo.com/projects/gripcase-a-comfortable-case-for-nintendo-switch#/ Cena 550,- + pošta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2018 Odkud jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Listopad 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2018 Ahoj, Brandýs nad Labem můžu dovést na Prahu 9 Černý most nebo Letňany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2018 Ideální na černý most. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Prosinec 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2018 stále aktuální 500 + pošta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Prosinec 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Prodáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts