bartokar Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 nemate nějakou radu ?????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zkoušel jsi připojit psp k nabíječce bez baterky, může to být vadná baterka a nebo nabíječka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 nejsou zkoušel přes pc-usb to jde,ale klasicky nee............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 takže přes usb s baterkou v psp jsi nabíjel ale s nabíječkou né, tudíž nabíječka bude špatná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 není dělal jsem to přes moji nabíječku a taky to nejde(psp je znamé,kupovane tady na foruú) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aAlofok Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Není náhodnou utrhnutej konektor ...Rozdělej psp a mrkni se taky se mně to stalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 já bych to viděl spíš na spálenou pojistku, co je to za psp? typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Psp2004.......asi mas pravdu,dal jsem tam že svého psp ten nabijec. Taky to nejde.takže asi pojistka.....jak na to, kde to najdu, oprava draha zalezitost????? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bartokar
nemate nějakou radu ??????????????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.