jamail Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 pls jak nastavim na kinectu to zvukove ovladani jako napriklad xbox play music atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milousek73 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 v nastavení kinectu dáš kalibraci zvuku a poslední krok je kalibrace na tvůj hlas,čteš texty na obrazovce.Pozor,pokud máš Cz účet a konzolu nastavenou na češtinu,tak ta možnost ovládání hlasem nefunguje.nezapomeň před prvním povelem vyslovit slovo xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 capik1468622320 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Na toto téma bych se také rád zeptal.Co se dá všechno hlasově ovládat??Nikde jsem to nenašel.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Nikde jsi to nenašel? Stačí napsat do googlu "kinect voice commands" Go to the Kinect Hub “Xbox Kinect” Play a disc “Xbox play disc” See more options in the Kinect Hub “Xbox next” or “Xbox previous” Sign in to your profile “Xbox sign in” Start the Kinect Tuner “Xbox Kinect Tuner” Start Kinect ID “Xbox Kinect ID” Open or close the disc tray “Xbox open tray” or “Xbox close tray” Go to the Xbox Dashboard “Xbox Dashboard” Play music or video ”Xbox play” Fast-forward music or video “Xbox fast-forward” Pause music or video “Xbox pause” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokain515 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 taky bych se rád zeptal jak ovládat, mám v nastavení nastavené spojené státy, vše sem nakalibratoval a vše mi faká, ALE když se připojim xbox live tak už mi to zase nejde. nevíte proč? připadně jak zmenit locate na xbox live acc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
pls jak nastavim na kinectu to zvukove ovladani jako napriklad xbox play music atd. :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.