Jindrous Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zdravím mám dnes doma novou ps 3 slim 320 GB a chci dát na hard disk fotky co mám na flashkartě o velikosti 16GB a ps3 mi hlásí že na flashdisku není žádná fotka což je blbost, protože v pc se složky s fotkama ukazují, díky za pomoc p.s. flashdisk je forámtován na fat32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joseef Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 najed si na ikonku obrazky , najdi ten flash disk a dej trojuhelnicek a display all :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 to jsem udělal, ale píše že tam nic není :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 už je to ok, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jindrous
Zdravím mám dnes doma novou ps 3 slim 320 GB a chci dát na hard disk fotky co mám na flashkartě o velikosti 16GB a ps3 mi hlásí že na flashdisku není žádná fotka což je blbost, protože v pc se složky s fotkama ukazují, díky za pomoc
p.s. flashdisk je forámtován na fat32
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts