michalbudha Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Cau,nevite jak vypalit stazenou hru na Xbox1 aby mi to slo na Xbox 360?Mam flash LT+ a DVD-R DL.Hra uz je udelana na to aby jela na xboxu 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ani upravené hry z xbox1 pro xbox360 na LT + nejdou spustit . Proto vyšel vylepšený LT + 1.1 , který už má podporu pro tyto hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 ale ja mam LT+ 1.1 takze mi to pujde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 ale ja mam LT+ 1.1 takze mi to pujde? :lol: A co pise Toro? Mas odpovedane, ale aj tak sa este na to iste musis spytat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michalbudha
Cau,nevite jak vypalit stazenou hru na Xbox1 aby mi to slo na Xbox 360?Mam flash LT+ a DVD-R DL.Hra uz je udelana na to aby jela na xboxu 360.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.