Walhalla Odesláno Prosinec 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2018 Zdravim, sice píšu záloha nand, ale ona to bude asi obecnejsi otazka... takze... pripravil jsem si SDcko... Jelikoz mam OS verzi 4.1.0, ta jsem ji musel pripravit ve FAT32 Stáhl jsem si poslední TegraRCMgui a poslední Hekate ctcaer 4.5 pripojil jsem konzoli k pc, pomoci TegraRCM nahral drivery... Pomoci JIGu jsem v RCM modu, Tegra sviti zelene... vyberu hekate payload, kliknu na inject, trva to zlomek vteriny co to je oranzové a píse to ok... a ted dle navodu by se melo objevit menu na switchy... neobjevi se nic... at necham zapojeny kabel, necham JIG na miste... nebo je postupne vyndam... pak musim dlouze a nekolikrat mackat power on tlačítko.. a nakonec to bootne do normalniho OS. Takze jsem zopakoval, pokusil jsem se i jiné hekate verze a stale stejny... nic se mi na obrazovce neobjevi... kde asi delam chybu? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walhalla Odesláno Prosinec 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2018 Takze to bylo tím, že jsem měl již patchovaný Switch. Cili dnes jsem ho vrátil a pořídil si "nový". Seriové číslo je mezi "určitě nepatchované" a hned na první dobrou to funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbirkoff Odesláno Prosinec 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2018 Stane se :)) U Nových mršek je problém :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.