Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomoc s výběrem PSP Portable

MartyXD

Recommended Posts

Dobrý den, ahoj

jsem zde jako začátečník.

Dříve jsem vlastnil playstation 1 coz uz par let je, posledni dobou nebylo na hrani cas, ale pred nedavnem si bracha zakoupil playstation 3, coz mu mohu jen zavidet.

Tak jsem se rozhodl ze si nejakou tu hracicku taky zakoupim.

Vybral jsem si PSP Portable, jen je problem, po přečteni nekolika prispevku jsem zjistil ze neni portable jako portable.

Nekolik otazek:

1. Portable PSP-3004 vs Portable GO ??

- z meho pohledu se mi zda 3004 lepsi, 4,3" , mechaniku asi nepotrebuju

2. Daji se nekde stahnout hry ?? kde ?? co musim udelat ??

3. koupil bych samozrejme nejaky pouzity model.

jsem začátecnik a dekuji za vase rady, verim ze se mnou budete mit trpělivost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj pokud si chceš stahovat hry tak je asi nejlepší volba PSP 200x se starou (flashnutelnou) deskou, tam je to bez problémů. Problém je ten, že na PSP už nevycházejí žádné pořádné hry a je to mrtvá platforma, takže být Tebou, počkal bych na vydání PSP 2 a to koupil.

To opravdu tolik hraješ na cestách, že potřebuješ PSP? Spíš bych volil právě tu PS3 nebo Xbox360 a nebo notebook

Odkaz ke komentáři

tak PS3 je o jine cene nez PSP portable.

hlavne by bylo komplikovane s televizi PS3 vs oblibene serialy me pritelkyne.

notes mam, ale ne tak výkonej na kvalitní hry.

Ahoj pokud si chceš stahovat hry tak je asi nejlepší volba PSP 200x se starou (flashnutelnou) deskou, tam je to bez problémů. Problém je ten, že na PSP už nevycházejí žádné pořádné hry a je to mrtvá platforma, takže být Tebou, počkal bych na vydání PSP 2 a to koupil.

To opravdu tolik hraješ na cestách, že potřebuješ PSP? Spíš bych volil právě tu PS3 nebo Xbox360 a nebo notebook

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Já bych volil psp 3k a hlavně kvůli většímu displeji.

Hrál jsem na obou a můžu říct že mnohem lépe se mi hrálo na psp 3k nevim prostě je to lepší.

Sice má psp Go bluetooth ale řekni si k čemu ti bude? a použité 3k se bude hledat lépe než Go.

Takže bych šel do PSP 3K

Odkaz ke komentáři

Mám v podstatě akorát výkonnej NB, mám XboX a i přesto sem si pořídil po 3 letech znovu PSP. Občas prostě člověk má chuť se jen tak vyblbnout mimo domov, nebo se najde chvilka času. V pohodě si zapařím něco v posteli a když už se cestuje tak je to nepřekonatelný zařízení. Osobně sem šel do Psp 3004 a pro mně ideální volba. Na sledování filmů dobrá velikost, rozložení tlačítek mi vyhovuje taky víc než Psp Go a jsou dostupnější než GO. I když již nevycházejí žádné pořádne nové hry, není třeba věšet hlavu. Titulu na PSP je dost a takové Gran Turismo člověka dokáže zabavit na hodně dlouho. Je fakt, že na iPhone už mám podobnou grafiku, ale je to zase jen na určitý druh her...

K ostatním otázkám, nejjednodušší varianta je sehnat tedy PSP/200x/300x s fw 5.03 kdy se nahodí MHU a pak 5.03 prometheus. Návody tady najdeš, nic složitého pak již jen stahuješ a hraješ. Další možnost je PSP s verzi fw 6.20 a rozjet to přes Iso Loader nebo provést Downgrade na 5.03. Na to tady taky najdeš návod. Stačí koukat do Bazaru a většinou je uprava FW zaznamenána v inzerátu;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu