Carlooser_CZ Odesláno Prosinec 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2018 Omlouvám se za možná pro vás hloupý dotaz. Fórum jsem prošel, ale odpověď nenašel. Na G2A uvažuji o koupi Red Dead Redemption 2, který je ale US PSN key. A zajímají mne tyto informace: 1. Je G2A spolehlivé na koupi klíčů? 2. Předpokládám, že bych musel založit US PSN účet a tam klíč aktivovat? Je tam nějaká past/překvapení? 3. Budou fungovat normálně trofeje a tak dále? 4. Budu moct normálně hrát online s lidmi z CZ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 1. kdysi jsem kupoval a bylo to ok, je tam moznost aktivovat shield, ktery ti zajistuje plnou cenu zpatky, jen je problem, ze se ti bude kazdy mesic odcitat cca euro 2. ano musis mit us psn kod a aktivovat primarni 3. muzes hrat na svem cz uctu a ziskavat trofeje 4. bohuzel budes napojeny na usa servery a nakup dlc taky jen pres us ucet bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlooser_CZ Odesláno Prosinec 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 Hmmm díky, pokud tedy budu na US Serverech, tak to znamená, že online s CZ lidma je mi zapovězen. Tak to asi nestojí za to šetřit těch pár stovek. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 Ale prd. Budes moct hrat s kymkoli chces. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlooser_CZ Odesláno Prosinec 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 Tak jsem dokonale zmaten :-) mám PS4 krátce, tak netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 Headhot ti to rekl spatne. Budes moct hrat uplne normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlooser_CZ Odesláno Prosinec 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 Takže není problém potom hrát s lidma z CZ, je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlooser_CZ Odesláno Prosinec 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.