shooteritoss Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Mám dotaz nasel sem tady navod jak když si stahnu nahrat ji do PSP ale nefunguje mi to...Tak se chci zeptat jestli když to stahnu tak mam dát přimo tu hru v ISO dát do slozky GAME nebo jestli stím mam neco delat popřípade co.. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shooteritoss Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 jo a jestli k tomu mám neco přidat a kde to ztahnu dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 1. Máš flash? 2. hry s koncovkou .ISO nebo .CSO se dávají do složky ISO, která se musí nacházet na kořenu karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shooteritoss Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 jak jako na kořenu karty jak to udelam?? a jakej flash?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 ty jsi lama... co máš za psp? popřipadě jaky Oficiální firm ware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shooteritoss Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 ty jsi lama... co máš za psp? popřipadě jaky Oficiální firm ware? jako jak to mam zjistit?? a že sem lama sem PSP mam od vanoc omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 máš v psp mikrofon? pod displejem vedle tlačitka + volume. a ofw zjistíš tak settings> sistem settings a FW sem napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 koukni tady http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-8-1-2010 a pořadně si to pročti... a jestli máš OFW 6.20 tak máš štěstí... to koukni tady http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-iso-na-firmwarech-6-20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shooteritoss Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 mikrofon nevidim tlačitka to ma dole je tam tlačitko se znakem sony minis a plus vol a pak napis PSP a dalši tlačitka jinak na krabyci sem si nasel ze je to tip 3004 PB a v tom sistem setings je tu toho hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shooteritoss Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 no ja mam asi 6.10 na to se mi updatovalo když sem ho poprve zapnul!a navic na tom prvnim odkazu se byl a podle tohe sem to delal a nejde mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 dobrý tak ted si na netu stáhni firmware 6.20 hlavně v psp nedávej auto update! radši vůbec nezapínej wifi, máš štěstí že je tam 6.10 tak to hlavně neposer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shooteritoss Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 proč ne auto update ja to skoro udelal xDD no zasekl sem to a ted stahuju to firmware 6.20 z uloz.to...hale nemas skype bude to jednoduši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shooteritoss Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 no už sem to stahnul co ted s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shooteritoss Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 omg napiste mi pls nekdo nekej podrobnej popis jak tam dam hry mam PSP 3004 PB sistem 6.20 pls dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 korbi Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Teď čti. http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-iso-na-firmwarech-6-20 A radši to vem od základů, topic pro začátečníky a nějaké základní informace ať máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shooteritoss Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Teď čti. http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-iso-na-firmwarech-6-20 A radši to vem od základů, topic pro začátečníky a nějaké základní informace ať máš.omg na tyhle str sem nic nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 korbi Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 No dobře vzhledem k tvému nízkému věku popřípadě IQ ti napovím, že musíš rozkliknout ty + (pluska, znamenají spoiler). PSP vlastním taky od letošních Vánoc, o verzi TN HEN 6.20 moc nevím, ale drž se všeobecných pravidel. To znamená: pořádně čti předtím než začneš bezhlavě komentovat. Za druhé vypadáš, že tomu nerozumíš, tak doufám, že už sis už přečetl co nejvíc věcí co se týká tvé verze PSP a možnostech flashnutí na CFW. A když už něco nevíš, tak napiš přesně, který bod to je z toho návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kacus.petr Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 A co ti prosim není jasné? Jednoduse na to, abys hrál na tvém firmwaru hry, potřebuješ zprovoznit HEN a následně Prometheus iLoader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Rád bych řekl, že takovýmto lidem PSP nepatří. těm bych dal do ruky GameBoye Color s kazetou, možná by pochopili, co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HyNNy Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zdravím, jsem lajk ohledně PSP, dostal jsem ho teď k Vánocům a chci se zeptat... Ten odkaz http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-iso-na-firmwarech-6-20 mi jako nějak pomůže dávat do 6.20 ISO hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ano. Uděláš flash, pak prometheus a máš to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HyNNy Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ok, díky, jdu to zkusit přesně podle návodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HyNNy Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 I CSO hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shooteritoss Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ano. Uděláš flash, pak prometheus a máš to! Mam dotaz jak to flash udelam?? a pak prometheus jako jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 dalsi clovek co ma mozek opice,co na tom navodu nechapete? prodej psp a kup si tamagochi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kacus.petr Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak zase od začátku: 1) Zprovozníš si HBL - návod zde: http://console-forum.net/tema/97189-half-byte-loader-hbl 2) Zprovozníš si HEN 6.20 návod zde: http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-iso-na-firmwarech-6-20 3) Zprovozníš Prometheus Iso Loader - opět http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-iso-na-firmwarech-6-20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shooteritoss
Mám dotaz nasel sem tady navod jak když si stahnu nahrat ji do PSP ale nefunguje mi to...Tak se chci zeptat jestli když to stahnu tak mam dát přimo tu hru v ISO dát do slozky
GAME nebo jestli stím mam neco delat popřípade co..
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.