richard8888 Odesláno Prosinec 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2018 Prosim viete mi poradit ako mam nainstalovat hru na USB ked som pouzil HORIZONT a nahodil som tak po nahodeni ako keby nenacitalo vsetko a potom aj ked sa to podarilo tak v XBOXE pri hre davalo zvlty vykricnik plus davalo len moznost DELETE Prikladam obrazok. Prosim viete mi pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenomanczbro Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Jo to znám potřebuješ rgh což je věc co se dává do Xboxu a ta věc ti pomáhá v tom že můžeš mít různé mody na GTA 5 a atd. NEPŮJDE TI TO POKUD NEBUDEŠ MĚT RGH KONZOLI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
richard8888
Prosim viete mi poradit ako mam nainstalovat hru na USB ked som pouzil HORIZONT a nahodil som tak po nahodeni ako keby nenacitalo vsetko a potom aj ked sa to podarilo tak v XBOXE pri hre davalo zvlty vykricnik plus davalo len moznost DELETE
Prikladam obrazok. Prosim viete mi pomoct?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.