xUltimate Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Čus, dal sem si do iPodu Touch 4G nějaký songy. Mam tam pěkně udělaný alba a všecho, ale nemam u nich obrázek alba(cover). Poradíte mi někdo jak ho tam dostat? :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 v iTunes označ všetky songy v albume , daj pravé -> get info -> artwork Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 moc jsem nepochopil .. držím ipod v ruce cca 3 hodiny tk pomalu :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Krek: to jsme na tom stejně :D v itunes si najeď do music a vyber si album, klikni pravym tlačítkem a dej ''get info'' teď ti vyskočí tabulka a tam v ní v pravo skoro dole máš artwork na ten klikneš a vybereš obrázek kterej chceš jako artwork použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Díky taky sem to potřeboval vědět. :D A neexistuje nějaký program přes který bych to mohl udělat v iPodu přímo ? Mám program "My Artists" a ten mi to všechno seřadí, přidá obrázek atd.... ale chtěl bych něco čim bych to mohl udělat přímo v iPodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xUltimate
Čus, dal sem si do iPodu Touch 4G nějaký songy. Mam tam pěkně udělaný alba a všecho, ale nemam u nich obrázek alba(cover). Poradíte mi někdo jak ho tam dostat? :) ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.