cejen Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Chtěl bych radu ohledně hry: stahuji poprvé Hru jsem si stáhnul z loadfiles a má 73 části všechny mám v jedné složce, jak mám teď postupovat?? Musím je nějak sloučit? Co se týče vypalování tak je tady toho psaného dost, takže to jsem tak nějak pochopil ale nevím jak postupovat teď. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Musíš si nainstalovat WinRAR . Potom vybereš celou složku a dáš extrahovat .Zase vybereš cílovou složku.Po extrakci se ti v té složce objeví dva soubory - dvd a iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Podobně jako u filmu, když rozzipuješ (extrahuješ) soubory do jedné složky (které jsou rozdělené na "party"), udělá se ti z nich jeden soubor, nebo v tomto případě dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 po rozbaleni skontroluj s abgx360 a vypal cez imgburn .dvd subor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cejen
Chtěl bych radu ohledně hry: stahuji poprvé
Hru jsem si stáhnul z loadfiles a má 73 části všechny mám v jedné složce, jak mám teď postupovat?? Musím je nějak sloučit?
Co se týče vypalování tak je tady toho psaného dost, takže to jsem tak nějak pochopil ale nevím jak postupovat teď. Díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.