Zbyněk Odesláno Březen 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2019 Zdravím mám takovou otázku zda se dají propojit dvě konzole ps4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Březen 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2019 K jakemu ucelu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zbyněk Odesláno Březen 3, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2019 Jestli by šli propojit účty s kamarádem a aby on mohl hrát mě hry a já jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Březen 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2019 Ano to lze, ale nema to nic spolecneho s propojovanim konzoli. Staci se prihlasit na konzoli toho druheho, aktivovat ucet jako primarni. Pote staci stahnout jakou hru chce z tveho uctu, prepnout se zpatky na svuj ucet a muze ji hrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zbyněk Odesláno Březen 3, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2019 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zbyněk
Zdravím mám takovou otázku zda se dají propojit dvě konzole ps4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts