Woyta Odesláno Březen 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2019 Dostal se mi do rukou Xbox 360 Slim Trinity poškozený pádem. Mechanické poškození: Přetržený flex a upadlé hlavičky. Při obhlídce škod jsem zjistil, že se v tom někdo vrtal přede mnou a odstranil desku pro RGH. Disk jsem si vzal starej 20gb z FAT. Poskládal A přes utrženej flex se mi ho podařilo zapnout. Tady bohužel končím. Žádný grafický vystup. Na vypínači svítí červená tečka. Konzole reaguje na stisk flexu vypínače pípnutím. Čekám na novej flex abych si vyblikal chyby. Ale do té doby je můj hlavni podezřelý bootovací proces RGH. Neví někdo jak se chová deska s odstraněným RGH a neopravenou flash? Aby mi potvrdil či vyvrátil moje podezření či mi rovnou řekl, že té desce ani doplnění RGH už nepomůže a je to jen odpad? Zkoušel jsem psát Anubisovi ale zatím bez reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.