Romix Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Cau kluci, nejak mi to doma zacalo zlobit. U zadne hry mi jak aurora, tak FSD nenajdou zadny Title Update... Nema nekdo zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steweo198 Odesláno Duben 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2019 Čus, mám úplně stejný problém. Nainstalované updaty vidím, ale když přepnu na záložku unity marketplace tak tam není nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 2, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2019 Presne tak. Puvodne jsem myslel, ze bude problem s netem, ale bude to jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steweo198 Odesláno Květen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2019 Tak už mi to funguje, možná to byl jen výpadek. Zkus se na to podívat teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 16, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2019 Jo, mas pravdu, uz to frci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.