DogVader Odesláno Březen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2019 Ahoj. Hodilo by se mi par rad. Jsem na 10. urovni a silu dovednosti mam porad 0. Popravde ani nevim k cemu to je, ale v dovednostech mam ul, vez a patraci minu. Pak by mne zajimalo, jde nejak na xboxu vyp\zap pouziti optiky, bez toho, aniz bych to musel sundavat v inventari ze zbrane? viz. video: s optikou a bez Edit: Tak to vypunani optiky uz vim, pravej joy. Ale zeotam se jeste kde se da sehnat material tiskarske vlako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Duben 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Silu dovednosti ziskas v ruznyvh vybaveni batohy, chranice kolen atd a hodi se ti kdyz chces modifikovat, upravit specialni vlastnosti Ul, drony atd Tiskarske vlakno sezenes rozborkou veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Duben 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Super, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.