Erniee96 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 mám problém se spuštěnim F1 10... normálně ho cracknu a vyskočí mi tato chyba(v příloze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 2.93 MB jeden obrazek? =) zkus jinej crack od jineho vyrobce :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 jn zkus jiny crack nebo jestli to nepůjde zkus taky jinou verzi hru me to normalne jede mam to s cz torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkmatchCZE Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Zkus stahnout http://www.dll-files.com/openal32.zip?0VLgXEWJdO nakopirovat (prepsat) do Windows/System32/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 do toho bych se nepouštěl do window by nějaky nezkušeny neměl lézt ale jestli si chce pos*at window tak klidne ale na tvojem miste bych se do toho nepouštěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erniee96
mám problém se spuštěnim F1 10... normálně ho cracknu a vyskočí mi tato chyba(v příloze)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.