konrad2518 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Prosím poraďte mi jak mohu překonvertovat avi do formátu psp mám novou paměťovku a už jsem zkoušel několik programů a stále neúspěšně díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 xvid4psp,navod je tu na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konrad2518 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 a kde ho prosím najdu jsem úplně hloupý díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak skús použiť funkciu hľadať. Tu to je :http://console-forum.net/tema/9556-jak-na-video-v-xvid4psp:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.