Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s R4i Gold 3DS RTS

Otázka

Odesláno

Ahoj.

Určitě tu ten dotaz není poprvé a určitě je to tu někde přehledně popsáno, takže sorry, že s tím otravuju opět...

Jsem trochu v koncích.

Koupil jsem z druhé ruky R4i Gold 3DS RTS a nemůžu ji rozjet na Nintendu DS Lite

Stáhnul jsem Wood R4 Kernel V1.64, hodil ho na kartu, v DS se mi načte menu, po spuštění hry se ale hra zasekne na bílé nebo černé obrazovce po Loading screenu.

Nějaký tip, co dělat, co dělám špatně?

nějaký podrobnější manuál?

Koupil jsem ji v komplet balení, nevím, jestli je pravá, nebo fake..

Díky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Já kupoval na aukru několik  R4, všechno nejspíš "fake" ale všechny mi fungují, málokterá hra mi nejela korektně. Vždy jsem fw stahoval z webu uvedeného na krabičce od karty. Mám verze 2016 a 2017. Paměťovky používám Kingstone 8GB. Vždy je nejprve zformátuji na "pomalo" pak nakopíruji obsah rozbalené složky fw,  Do vytvořené složky "Hry" nakopíruji nds soubory a hraju. 🙂  Pokud chceš můžeš prubnout tu moji verzi R4i-V3.7b English 

https://uloz.to/!9jsTABVwrcdK/r4i-v3-7b-english-zip

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu