werewolf22 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Zdravím mám problém.Mám xko Arcade budu ho prodávat a kupovat novější typ,ale chci si nechat profil a savy jenže netuším jak to z memory karty hodit na flešku.Jde to?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Preco by to neslo? memory a tie veci mas na vyber copy, move, delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ale ja nevím kde se mi má zobrazovat ta fleška abych to nani hodil.jsem v tom zelenač,mám dát copy pak move? ale jak to na ni hodim když netuším kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Flashku mas nakonfigurovanu v konzole? http://support.microsoft.com/kb/981974/cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Flashku mas nakonfigurovanu v konzole? http://support.microsoft.com/kb/981974/cs V konsole settings - memory máš HDD , pamětovku i flešku . Profil se dá jen přesunout ( move ) savy jdou kopírovat - jen zadáš kam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Flešku nakonfigurovanou nemám,nemám Life..a na tu support.Xbox.com/Pages/Xbox-360/How-to/Update-Xbox-360/System-Updates.aspx to po mě chce jmeno a heslo?? Nevím si rady panové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Flešku nakonfiguruješ normálně v xku - vše provedeš v konsole settings - memory . Pokoušíš se to alespoň zkusit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Dal jsem konsole seting,memory a ukazuje mi to jen memory kartu ale flešku ne,vyndam flešku xko jakoby načítá ale neukáže nic.Není to tím že nemám tu jarní aktualizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Dal jsem konsole seting,memory a ukazuje mi to jen memory kartu ale flešku ne,vyndam flešku xko jakoby načítá ale neukáže nic.Není to tím že nemám tu jarní aktualizaci? nemas v konzole este 9199 (april 2010)??? a uz je kinect DB 12611...co spite??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ja nemám připojení na live.a ktomu jsem četl že nové aktualizace blokují flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ja nemám připojení na live.a ktomu jsem četl že nové aktualizace blokují flash Jeeeej, dalsi pomyleny, nescitany atd. ...aky flash blokuju? :lol: Nebudte tu na srandu... Ani ja nie som pripojeny na Live a nikdy som ani nebol - X360 mam uz 3 roky! DB 9199 http://www.xbox.com/en-US/Support/UpdateSteps DB 12611 http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Rozbalit, dat na USB flashku a update... P.S. USB flashka musi byt vo FAT32! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ja nemám připojení na live.a ktomu jsem četl že nové aktualizace blokují flash Ale to jsi četl nějaký blábol . Normálně si stáhni odtud DB 9199 : http://www.uloz.to/6639175/systemupdate-rar Pomocí WinRaru to rozbal a dej soubor„ SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . a ihned se ti fleška a případně i externí HDD bude v settings objevovat . To nás nenapadlo , že máš ještě starší DB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Aby ti to šlo, musíš mít dashborad minimálně ve verzi 9199. Pak je také možné, že tvůj typ flash disku XBOX nebere, i to se stává. Koukni ale do console settings -> memory -> měl by tam být flash disk a pak volba customize now Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Paráda funguje to mockrát všem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
werewolf22
Zdravím mám problém.Mám xko Arcade budu ho prodávat a kupovat novější typ,ale chci si nechat profil a savy jenže netuším jak to z memory karty hodit na flešku.Jde to?dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.