sirThomas Odesláno Květen 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2019 Ahoj, netuší jestli tuto hru bude Ubi aktualizovat? Protože dost často je fakt nehratelná. Na netu jsem nebyl schopný najít žádné relevantní informace. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walhalla Odesláno Červen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2019 Kromě toho, že jsem chvili premyslel, co je AC 3 :-) tak pak jsem premyslel, zda jsem s ni mel nejaky problemy... cim je nehratelna? ja u ni par hodin vydrzel a nepadlo to ani jednou. Par bugů tam je, ale nic, co by znemožnilo hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Červen 18, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2019 No seká se to jako kráva na spoustě míst... A dost misí kvůli tomu je nehratelných. Podle oka to padá až na 10fps.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walhalla Odesláno Červen 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2019 Mas všechny updaty? protoze mne prijde, ze se to neseka. alespon nijak znatelne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Červen 25, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2019 Mám verzi 1.01 oficiální FW (8.1), nikdy necrackovaný, originální Cartridge. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walhalla Odesláno Červen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2019 az dorazim domů mrknu, jakou verzi mam ja. Tusím, že nejaky update se tam instaloval.. pisnu vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.