shooteritoss Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 mám dotaz mohl by mi nekdo dát odkaz a navod jak mám své PSP updatovat z 6.10 na 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 za 1. proc to je v psp hry? za 2. prodej psp a kup si tamagochi ty opice,pokud ani nevis jak udelat update tak sis nemel kupovat tak tezky pristroj ktery nezvladne tvuj opici mozecek pochopit zkus si precist topic pro zacatecniky,stahnout 6.20 update,dat ho do ms0./psp/game a spustit to v xmb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jeva nech ho... asi je tu poprve a je trocha zmateny... (jako kadzdy zacatecnik) a kvuli tomu ze se spletl (od toho je na tušce guma) tak ho hned neni treba urazet. Kvuli takovejm komentum jako sou ty tvoje FxR se clovek skoro az boji na neco zeptat. Jinak jak rikal FxR v topicu pro zacatecniky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 BigMen: Víš ona je to nuda odpovídat furt každej den na jedny a ty samý otázky když lidi jsou líní použít vyhledávání/google... přitom je toho plnej net. E:// Srry, teda BigMen, né BigBen. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 A to ho opravnuje nekomu nadavat? Kdyby ty ses spletl nebo neco nevedel taky ti mame vsichni nadavat? Ja vim tobe by se to urcite strasne libylo ale ostatnim to treba vadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Já v tom nevidím nadávky, ale pouze to že dotyčnej je lenoch co místo toho aby si postup vyhledal na netu, tak radši založí zbytečnej topik ve špatný sekci a bude čekat na odpovědi... Víš kdybys furt odpovídal na jeden a ten samej typ otázek místo poučování ostatních tak bys taky napsal něco jinýho... Jinak odpověď na první post již byla zodpovězena - stáhnout FW 6.20 (EBOOT.PBP) a hodit ho do ms0:/PSP/GAME/UPDATE Jinak též doporučuju pročíst ten topik pro zaćátečníky - taky tu je od toho aby těhle a podobných otázek ubejvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.