jfk_jfk Odesláno Červen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2019 Prodám výše uvedenou herní konzoly ve stavu témeř novém s přehozeným housingem nintendo snes, s nabíječkou, pouzdrem, obalem 32 gb kartou plnou her (obsahuje i hack na hraní zálohovaných her). Cena 3700 Kč. Zakoupeno 15.11.2018 v www.czc.cz nevím však, zda platí záruka, když byl přehozen housing. Displeje jsou absolutně čisté bez škrábanců, ačkoliv z fota to vypadá jinak :o). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthHokro Odesláno Červen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2019 Zdarec, jaká je cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Červen 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2019 Omlouvám se při kopírování jsem neuvedl cenu, nyní jsem jí doplnil v inzerátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Červen 11, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2019 Aktualizace ceny na 3700 Kč poštovné hradím já :o). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Červen 19, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2019 Aktualizace ceny na 3600 Kč poštovné hradím já :o). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Červen 24, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2019 Aktualizace ceny na 3500 Kč, třeba to někomu pomůže v rozhodování :o). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk_jfk Odesláno Červenec 16, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2019 Prodáno mimo forum, děkuji mnohokrát za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts