koller77 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Hledám lidi co si semnou zahrajou po Live - NHL11, Pro Evo 11, COD , Assassina atd prostě hry všeho druhu mám Live pár dní a mám 3 přátele rád u hry pokecám takže CZ+SK a v mém okolí nikdo x-ko nemá tak hledám lidi co mají zájem zapařit občas třeba i poradit nebráním se ničemu ale sem na Live začátečník :-) muj NICK na Live je Pavlis1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubosu Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jaký CoD ? BO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Jasné Call Of Duty Black ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jestli máš tyhle hry: ghost recon(vůbec neumim),Halo 3,kinect adventure,Guitar hero(mam bubny),Fuzion frenzy 2,sega super stars tennis, tak jestli něco z toho budeš mít tak mi napiš sem nebo na profil na xku VampyNormal42 a někdy zahrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 No tohle zrovna nemám :-( radsi hokej fotbal atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Já si s tebou zahraju tak si mě přidej gamertag : Karliczek :P:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaLounX Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Já bych si aji Assasina zahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Já si s tebou zahraju tak si mě přidej gamertag : Karliczek :P:D Jé děkuji toho si vážím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skateman16 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 kludne napis na LIVE GT: SK8TAC1K ... rad zahrajem setko co mas tam napisane ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeZzy Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Taky si mě přidej rád zahraju Assassina nebo BO. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubosu Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 taky bych šel na BO nick je v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowback Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 caues hraju black ops,mam headset,hraju originalky a nick je : GreatBallsSiCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.