usagi111 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 před pár dny jesm se rozhodl že začnu vytvářet v photoshopu a toto je můj první výtvor: http://img717.imageshack.us/img717/817/nuda12345kopie.jpg příjmám jakoukoliv kritiku a jaké koliv tipy do začátku (P.S. měl to být sig ale radši so ho ani do pospisu nebudu dávat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 ahoj, moc se mi ten obrázek líbí, nemám žádné výtky, až na jednu že ten červenej nápis na zbrani na můj vkus moc řve. To je ale můj názor, jinak super, určitě v tom pokračuj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Sice s PS moc neumim, máme to jako předmět ve škole, ale já na to prostě nemám ten cit co, jak a kdy upravit, ale určitě bych Ti doporučil dělat v CS5, protože některý věci se tam dělaj jednodušejc. Ale jinak obrázek dobrej, nevim proč si to nechceš dát jako sig :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaLounX Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Ahoj je to dost pěkný povedlo se ti to. Ale já myslím že tohle je forum na konzoly a né nato jak kdo umí v photoshopu. To by chtělo na to jiný forum ale jinak jako dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 davej to sem: http://console-forum.net/tema/61919-graphics-gallery-rady-tipy-komentare/page285?highlight=gallery jinak,už sem viděl i horší první pokusy,ale máš se toho ještě hoodně co učit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 ok díky další sigy budu dávat tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 jestli ti říké Frozen Bee že je to dobrý tak to bych večer neusnul važ si toho :D :D jo máš to dobrý viděl jsem i horší... :) ale štve mě že FB už moc nedělá :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Tak mě se ten první obrázek taky líbí rozhodně s tím pokračuj. Ale ten nápis na té zbrani mí příjde hodně křiklavý. (sorry že se opičím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan__ Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Neni to špatný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Tam nejde ani tak o tu křiklavost.. mě se to líbí.. Jen si myslim že ses to prostě snažil dát na tu pistol... a moc to nevyšlo.. Ale .. taky bych chtěl takhle umět s Ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warfarýn Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 tak na poprvé dobrý,ale z mého hlediska,když s photoshopem dělám skoro denně je to hrůza!,ale i můj první kro byl příšerný né-li horší takže je jestli v tom budeš dělat do budoucna určitě s toho vytřískáš mnohem lepší výtvory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.