FanyCZ Odesláno Srpen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2019 Zdravím,muže mi někdo pomoc,kluk má ps4 Pro a najednou mu nejde spustit.Pise mu to hlášku viz foto,prý s tím nic nedělal,ps připojené na wifi a chce to po mě reinstalaci na 6,72,děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Srpen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2019 co se stane kdyz das zrusit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ValisCZ Odesláno Září 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2019 Zkuste stáhnout nejnovější firmware a podle návodu postupujte dále https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/ps4-system-software/#ps4-system-software-content-par-section-f941 Mělo by se to zkopírovat na USB disk a pojede to dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FanyCZ
Zdravím,muže mi někdo pomoc,kluk má ps4 Pro a najednou mu nejde spustit.Pise mu to hlášku viz foto,prý s tím nic nedělal,ps připojené na wifi a chce to po mě reinstalaci na 6,72,děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.