bulby7026 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 dasa tato hra nejako spustit na ipode 1G? vdaka za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 sorry,ale ne,ipod 1g má grafiku,která podporuje pouze opengl ES 1.1 a tato hra potřebuje opengl ES 2.0 kdybysis to chtěl zahrat,tak by jsi měl FPS max 10 Jinak ta hra vypada dobře,ale myslím si,že kromě grafiky na tom nic není,spíš by mě štvalo shadow guardian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 viděl jsem nejakou verzi shadow guardian ktera šla rozjet i na ipodu 1g.....a jinak u toho infinity se mi libi i hratelnost a ne jen ta grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Hra je to zajímavá.Alespoň náznak do budoucna co nás na Applech čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 pokud by jste našli někdoo shadow guardian na ipod touch 2g,respektive 1g,tak mi pls pošlete odkaz,fakt by mě ta hra zajímala jinak to,že infinity blade je nudná hra,jsem usoudil,z různých komentářu,nehrál jsem to,tim pádem nemám co říkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.