Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak snížit výkon grafiky aby šel monitor ?

Kubi.90

Otázka

Vím zní to blbě ale mám blbý monitor a videl jsem na strankach ze mam snizit vykon grafiky aby mi monitor nehazel ze zacatku spusteni PC tohle : http://pictureup.cz/picture/verejny/452 ... 0_0026.jpg (nejde to vypnout nic jedině vypnout pc natvrdo) nebo stalo se vám tohle taky? - Mám to na rozlišení 1280x1024 60 Hz a stejne to dela

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ten screen ale rika proc ti to nejde. Mas spatne rozliseni a jeste spatnou frekvenci. Udelej to co pise werty a melo by to fungovat. Mas LCD ze? nejaka 19" nebo 17" 4:3 obraz. Tam musis mit 1280x1024x60Hz, leda ze by si mel lcd s normou TCO-03 ta umoznuje zobrazeni i jineho kmitoctu nebo rozliseni. I kdyz monitor vyhodi hlasku, umozni aspon zobrazeni obrazu. Monitor, ktery toto nema, nezobrazi nic, krome te chybove hlasky, aby se neposkodil.

btw to znamena ze snizenim vykonu grafiky si nepomuzes =)

Odkaz ke komentáři

• 0

LOL Chlape predne. Ten screen z EasyTune ( http://pictureup.cz/picture/verejny/20752075bez%20názvu.png ) je uplne zbytecnej. Ze se nabidka jmenuje HW Monitor je sice pekne - ale nema to nic spolecneho s monitorem :D

A ja nevim, co na tom nechapes. Proste tam hod rozliseni, co to po tobe pozaduje, nepotrebujes snizovat zadnej vykon :D :lol:

Nastav rozliseni na 1280x1024 @ 60Hz a je po problemu. Pokud se ti to udela hned po startu win, tak to udelej bud po slepu nebo v nouzovem rezimu odinstaluj ovladace grafiky a pri spusteni v normalnim rezimu by se ti pak mely nainstalovat a rozliseni by melo bejt default. Nebo pripoj jinej monitor a na nem to prenastav.

werty: kmitocet :lol: Ty ses taky kmitocet :lol: :lol:

Jezis, tady to je fakt k nezaplaceni. Lepsi, nez v cirkuse!

1293590030162.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu