miz012 Odesláno Září 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2019 Zdravim, nema nekdo tuto hru? Podarilo se mi sehnat kousek, ktery ma mit CZ titulky... ale v menu hry vubec neni moznost jazyka! Jen titulky vypnout / zapnout a vse je samozrejme ENG... Diky Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakub Siřínek Odesláno Červen 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2021 Mám úplně ten samý problém... Na krabičce se hrou je psáno, že text na obrazovce je v češtině, ovšem při spuštění hry je hlavný menu v angličtině a v nastavení není možnost změny jazyka. Už jsem se to snažil vyřešit několikrát, ale vvždy marně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miz012
Zdravim,
nema nekdo tuto hru? Podarilo se mi sehnat kousek, ktery ma mit CZ titulky... ale v menu hry vubec neni moznost jazyka! Jen titulky vypnout / zapnout a vse je samozrejme ENG...
Diky
Ondra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.