kolucij Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Dobrý den ! Má někdo zkušenosti s tímto notebookem ? ACER Aspire 7745G-7746G75Mnks popřípadě jen z řady 7745G. Asi si ho budu kupovat pro programování a vytváření náročných her. Nebo který notebook by jste mi poradili ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 no co na to rict, vykonej je hodne, nema sice bluray mechaniku, kterou by clovek utakovy ceny ocekaval, ale coz... Nejsem programator ani vyvojar her, takze rict zda na to bude stacit... Spis zalezi jakej soft pouzivas a jaky ten soft ma pozadavky, podle toho se spis rid. Tohle je vykonej herni ntb na kazdou dnesni hru, ale vytvaret hry je neco jineho nez je hrat =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolucij Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 jako tedle by mi stačil ale min. aspoň 6let (na vejšku). mezitím si budu kupovat ještě výkonnej stolní počítač ale todle potřebuju jako přenosnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kolucij
Dobrý den ! Má někdo zkušenosti s tímto notebookem ?
ACER Aspire 7745G-7746G75Mnks
popřípadě jen z řady 7745G. Asi si ho budu kupovat pro programování a vytváření náročných her. Nebo který notebook by jste mi poradili ?? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.