Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Blue Screeen Error Physical Memory Dumping

Psychos

Otázka

Zdravim.....mam problem se samovolným restartování pc potřeboval bych poradit od nějakeho znalce(kdo tomu rozumí tak už od nazvu tematu bude vědět o co de)....treba ted se mi restartovat už po 2. do hodiny ale divny je že když sem akorat začal uploadovat soubor na czshare (tekze jen při praci ve win) ale jinak předtim se mi to stavalo zhruba 1 nebo 2x za měsic ani ne někdy......a ted k problemu:prostě sem ve win a v prohlížečí koukam na net a najednou naběhne modra obrazovka a píše něco Dumping Physical Memory a nejaky čísla a po chvili se restartuje ale nabehne jen logo desky a dal už nic...tak musim vypnout a zapnout pc a jede zase.....ale divny je že ted se mi to stalo 2x behem chvili a to akorat při zahajení uploadu stejneho souboru...a vlastně na ty modry obrazovce to píše anglicky neco jako že se restartovat pc aby nedošlo k poškození něčeho nevim jestli dat nebo hw....tak jestli to treba nebude diskem......mužete napsat jestli jste někdo měli stejny problem nebo co si o tom myslíte?????

edit:našel jsem nějakou stranku kde možna píšou jako to fix-nout ale nerozumim tomu...nemohl by to třeba nkdo přelouskat a napsat co tam píšou?

http://ezinearticles.com/?How-to-Fix-a-Blue-Screen-Physical-Memory-Dump-Error-Easily&id=4380441

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

vypada to na problem mezi zakladni deskou a RAM ci diskem. Ten error znamena prakticky to, ze v urcitou chvili prestane deska prijimat data at uz z disku nebo RAM a spadne do modre smrti. Jelikoz pises ze to dela pri uploadu tak to vypada na ten disk. Zkus sosnout nejakej soft na zjisteni stavu disku a otestovat ho.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak Ram-kama to nebude bych řek protoze sem nedavno měnil ramky z 800mhz na 1066mhz a dělalo to i před tim....vypada to na ten disk ale žadnej jinem problem sem s nim neměl ale zkusim ho otestovat jestli nema treba nejaky chybny sektory ale stejne mam zrovna v planu kupovat novy ST 500gb....doufam ze nebude problem s deskou

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu