siriusak Odesláno Říjen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2019 Dobrý den. Je možné že nějaké hry ve formátu nsp nelze nainstalovat na firmware switche 9.0.1 AMS0.9.4S ? Je to třeba lego harry potter collection, tryne 4 ,unravel two a jiné. Mám kosmos 14.2 hry instaluji přes usb pomocí goldleaf 0.7.3 Většina her mi jde nainstalovat v pohodě ale těchto pár vyhodí hlášku s: error 2002-4518 /0x234C02) Module : FS (2) Description : Invalid NCA (might mean missing sigpatches or too low (firmware) (4518) Už jsem zkusil přeinstalovat kosmos přehrát sigpatches a nic nepomohlo. Máte nějaký nápad ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majoojam Odesláno Říjen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2019 Čo tak si tie hry kúpiť ako ich kradnúť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak11119 Odesláno Říjen 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2019 Skúste hru prepsan nampr na.. H1 nebo cokoliv jiného... ak nepojde tak neviem... Byva problem zo znakamy ze niesu podporovane a pak nejde nainštalovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.