MarioCZE Odesláno Říjen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2019 Zdravím všechny hráče, z důvodu nevyužití prodám moje Nintedno Switch, jsem první majitel, ještě v záruce, prodám pouze jako komplet. Nechvátám na to, ale leží mi to tady a děti hrají hlavně na PC a já už na to nemám čas...a když, tak rovněž PC. Můžu předvést, nejlépe osobka, případně okolí K.Varů někam zajet. Jen vážní zájemci, nejlépe fandové Nintenda. Nabídka: Konzole Nintendo Switch - originální balení, včetně krabice. Je to verze s Joy-Con v šedé barvě. 1x Joy-Con sada dokoupená - šedá 1x Nintendo pro controller 1x sada návleků na Joy-Con 1x HORI nabíjecí stojánek na 4 Joy-Cony 1x kovové pouzdro Mario na Switch s možností nošení cartridge s sebou 1x kufr na kompletní switch k přenášení HRY: The Legend of Zelda: Link's Awakening - LIMITOVANÁ EDICE v originálním balení, pouze rozbalená, jednou hraná. Zelda Breath of the Wild Mario Kart 8 Super Mario Odyssey Super Mario Party Ultra Street Fighter 2 The Final Challenger - na účtě případně mám Civilizaci, Worms, Guns, Gore and Cannoli (oba dva díly), Chess Ultra, Bad North, The First Tree, The Way...to bych předal přihlašovačky. cena komplet: 13500Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarioCZE Odesláno Listopad 14, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 update: 11600Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts