sk1ngs Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Takže mám tu návod jak to udělat. Pozor pouze pro Xbox360 Slim! Návod: 1) Krok: ZAsunete flash Disk nebo HDD do USB Hubu :D 2) Krok: Nakonfigurovat Flash Disk nebo Externí HDD. Tak že najedete do dashboardu. Záložku My Xbox. System settings. Dále Memory. Najdete na Externí HDD nebo Flash disk. Otevřete a dáte Configure. 3) Krok: Pro přesunutí souboru pak jen otevřete Flash Disk nebo HDD v záložce Memory která se nachází v System settings. NAjedete například na Videos. Vyberete film který chcete přesunout a dáte buď Copy pro kopírování. Na flash disku nebo HDD soubor zůstane. NEbo dáte Move pro přesunutí. To je vše pro nechápavé můžu dodat i fotky! Důležité pokud chcete Fotky a Videa atd. přesouvat. Musíte si na Flash Disku vytvořit složky Videos a Photos, Demos atd. a do těch to pak vložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Když mam 500 Gb externí disk a nakonfiguruju si ho v xku tak se mi asi z něj vše co na něm je smaže, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Když dáš configurovat tak nesmaže. Ale musíš mít FAT32 už z PC jakoby když ho tam strčíš nic se nesmaže. 30x testováno na Flash Disku a 500Gb Seatgatu a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adlib Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Tak jsem to vyzkoušel přesně podle návodu a nejde mi to. mám Xbox 360 Slim + 250Gb Hdd Microsoft. 1. Postupuji podle návodu a vložím flash 4Gb do Xbox a dám - configure, potvrzeno vše OK a x-ko ukazuje, že na disku je cca 3,2 Gb volného místa. Takto naformátovanou flashku připojím k PC s Windows 7, kde po jejím načtění ukazuje, že na disku je jenom 25 Mb volných. Na flashce je jedna složka s názvem Xbox360 a v ní je 6 souborů s názvem Data0000 až Date0005, která dohromady zabírají skoro 4 Gb, takže na disk už nic nenahraju. 2. Dále jsem zkusil nejprve naformátovat v PC na FAT32, vytvořil složku Videos a do ní jsem nahrál pár filmů. Po připojení flashky k Xbox jsou filmy přehrát z knihovny Videa zcela bez problémů. V My seting-memory po najetí na flash nezobrazuje žádný obsah a po potvrzení configurace disku se vše z disku smaže a stav je jako v případě 1. Z flasky prostě nejdou filmy nahrát na HDD X-ka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 v pc musis mit nahranej program USBXTAFGUI_v44 v kterem tu flashku pak otevres. na foru je tady o tom mraky topicu tak pohledej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adlib Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Tak s tímto prográmkem to jde v PC do flashky nahrát, ale xbox žádná videa nevidí, někde je asi krpa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 tady mas navod http://console-forum.net/tema/90335-usb-xtaf-xplorer-spravujte-obsah-flashky-od-x360tky-navod-na-update-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adlib Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Tak jsem postupoval podle návodu a video i foto jsem do Flash dostal a X-ko je na flashce vidí, ale u všech takto nahraných souborů hlasí, že jsou poškozeny, takže nejdou přehrát ani nakopírovat na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Testováno je to funkční návod je pouze pro Slim! Xbox360 na který tento TuT funguje buď jsi nepoužil již zmíněný USB Xtaf Xplorer nebo máš vadný HDD či Flash Disk skus to přeformátovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkiCZECH Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Tak mám stejná problém jako adlib. Potřebuji se nějak dostat k tomu návodu co tu dával Dungeonmaster. Na tu stránku se nemohu dostat, píše mi to že nemám oprávnění atd.. Jinak si nevím moc s tím programem, prozatím to zkouším pokus/omyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotas7 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 hej tak to fakt nejde delam vse podle navodu ale proste v xku to sice nacte ale format je poskozen..chtelo by to nejaky video protoze nevim co tam s tim delas za zazraky ze ti to funguje:D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 1. co s tym ma slim? ved je to vec dashboardu 9199 a novsieho, ak sa nemylim ... 2. nie kazda flashka ide (ja som skusal 3 a nesiel ani 1 - vyriesil som externym diskom) 3. formatovanim pridete o data na flashke 4. filesystem na flashke musi byt FAT32 (nie NTFS) 5. kopirovanie filmov pokial viem nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotas7 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 ja osobne si taky myslim ze filmy nejdou ..to by se ten film musel nejak prevest do toho číselneho formatu jako jsou ty vsechny stazene z xbox live.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 testováno je to funkční návod je pouze pro slim! Xbox360 na který tento tut funguje buď jsi nepoužil již zmíněný usb xtaf xplorer nebo máš vadný hdd či flash disk skus to přeformátovat. proste to nefunguje!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benza Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Tak já bych si poprosil o ty fotky!! A nebo ještě líp o video!!! Protože to vážně nikomu nejde!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trish Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 jj nefunkční:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.vous Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 nahrál sem si ten soubor ta fleška se mi tam ukazuje akorát kam mám vytvořit ten soubor do cache nebo do druhýho ????? :bash: a jak ho mám pojmenovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 No on ten návod je celkem zmatenej, neúplnej a místy i nepravdivej. Jak se to nahraje do flashky v PC to chybí a po nakonfigurování v xku samozřejmě vše zmizí, smaže se z flashky, vždyť je to vlastně formátování na souborový systém xka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 měl dotaz když dám flashku po configuraci s xboxem do pc a spustim program USBXTAFGUI_v44 open first usb drive tak to neodpovídá jeto flashkou nebo programem nebo notebookem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 měl dotaz když dám flashku po configuraci s xboxem do pc a spustim program USBXTAFGUI_v44 open first usb drive tak to neodpovídá jeto flashkou nebo programem nebo notebookem? Zkus stáhnout USBXTAFGUI_v44 odjinud . Mně to funguje na všechny flešky , které mám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 měl dotaz když dám flashku po configuraci s xboxem do pc a spustim program USBXTAFGUI_v44 open first usb drive tak to neodpovídá jeto flashkou nebo programem nebo notebookem? A proběhla ta konfigurace v xboxu korektně? Nevím proč ale plno flashek je s xboxem nekompatibilních a konfiguraci nelze udělat. I originál flashka ve tvaru Stalkillera přiložená k Xbox sběratelce Star Wars Force Unleashed 2 píše, že není s xboxem kompatibilní, což je úplná demence... Když tak zkus v USBXTAFGUI zvolit - Open USB manually... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 když dělám konfiguraci v xboxu tak je všechno ok ten program sem stáhnul s ulož.to a share-rapid ani jeden nejde dá se to stáhnout ještě někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 když dělám konfiguraci v xboxu tak je všechno ok ten program sem stáhnul s ulož.to a share-rapid ani jeden nejde dá se to stáhnout ještě někde jinde? Tak když jsi to už zkoušel jinde , tak tím to nebude . To už je opravdu záhada . Zkoušel jsi použít jinou flešku a nebo to zkusit na jiném PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 ne zkusim to ale divný je že my to pře dvěma dny šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Vem tu flashku, v PC jí znovu přeformátuj na FAT32 a pak jí znovu v xboxu nakonfiguruj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.