Mr.Steph Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Zdravím... Chci se zeptat jestli existuje nějaká opravdu funkční aplikace a hlavně zadarmo ze které by šlo volat z iTouche 4 na mobilní telefon.. nebo alespoň posílat smsky. Zkoušel sem už hodně appů ale žádný z nich nefungoval. Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Volat? :D .......NE! (Skype nepočítám..) Posílat SMSky? Ano! Přes Wi-Fič http://www.edisk.cz/stahni/40156/SMS_zdarma__v1.1__by_Desttro.ipa_643.54KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Ten program na ty SMSky jsem už zkoušel dřív a vždycky když dám odeslat tak tam je Odesílám do nekonečna a nic se nepošle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 anebo české sms´10,je to nejnovější aplikace,ja z ní posílám pořád,a bez problému,dokonce jsem ji na apptrackru cracknul na volání možná nějaký VOIP manager,ale většinou si to musíš platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bELodY Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Nebo aplikace Oskárek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 to bylo na mobil,pokud se nemýlím,na iphone jsem to ještě neviďel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 anebo české sms´10,je to nejnovější aplikace,ja z ní posílám pořád,a bez problému,dokonce jsem ji na apptrackru cracknulna volání možná nějaký VOIP manager,ale většinou si to musíš platit Okey :) díky moc zkusím to.. ty VOIP Managery sem zkoušel... a prostě nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Hele ... Stáhl jsem tu tvoji verzi a nehce se mi zapnout.... Kliknu na ni a nic jen to blikne cerne a v mutlitaskingu norm bezi. iOS mám 4.1 jailbreak greenpois0n. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Asi to není kompatibilní s iOS 4+ V tom případě běž do safari a dej si do oblíbených stránku http://www.smsmania.cz/ je to to samé, akorát v prohlížeči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Stáhl sem od jinýho crackera ten app Ceske sms a už to jde ale když dam odeslat tak se mi otevře AppStore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Je to špatně cracklý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 TA verze od Lentilka2 je 1.0.2 a na iTunes píšou že ta 1.0.2 je testovaná na iOS 4.0 tak by to mělo jít na 4.1 ne ? Oboje ty verze byly 1.0.2 nejnovější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Nevím, ale pokud ti to nejde, tak využij SMSmanii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Problem je v tom, že autoři této app jednu chvíli chtěli úplně přestat podporovat, to byla ta chvíle kdy ji Sateza sehnal zdarma na itunes. Pak ale pobouření uživatelé koupených verzí začli protestovat a tak autoři opět zprovoznili app a stojí 1,59euro..proto cracklá verze 2.0.1 hází do appstoru protože byla cracklá ještě před tím než ji znova začli podporovat. Bohužel netušim jak to s ní teď bude dál. Autor Českých sms začíná pracovat na novém programu mám dojem s názvem České sms 2, které bude znovu prodávat na itunes. Takže to chce počkat až se něco takovýho objeví Toto psali na jednom fóru o tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 no konečně už vím důvod,už se mi jeden člověk stěžoval,crackoval jsem to normálně přs tento počítač,ale asi jsem neupravil manifest.plist až vyjde nová verze,cracknu ji,vyzkouším,a pak ji hodim na net(apptrackr.org) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr.Steph
Zdravím...
Chci se zeptat jestli existuje nějaká opravdu funkční aplikace a hlavně zadarmo ze které by šlo volat z iTouche 4 na mobilní telefon.. nebo alespoň posílat smsky. Zkoušel sem už hodně appů ale žádný z nich nefungoval.
Díky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.