konas70 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Ahoj, vím že už to tu asi bylo... ale prosím vás...mohly byst mi poradit?? Mám Tento Monitor http://lcd-monitory.heureka.cz/hyundai-x96wa/specifikace/ Nemohli byste mi říci nějakou nejlevnější alternativu aby mi prostě Obraz z PS3 šel an tomto monitoru?? A ještě se chci zeptat jestli by šlo když mám sluchátka repráky tak jestli si to můžu porhazovat když an tom monitoru hraju...Myslím tím že když nechci rušit tak si to jen přehodím na sluchátka a tak :) Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan__ Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 existuje kabel že na jednom konci je HDMI a na druhem VGA.... najdeš třeba na alza.cz tam jsem to taky kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 ale ten monitor zrejmne nemá HDCP což je problem a budeš potřebovat celkem drahy převadeče a to je celkem drahé jinak zvuk neni problem vyvect prez TV-out a pak prez redukci cinche na Jack 3.5 mm a spojku samice a samice na jack 3.5 pak napojit jakykoliv sluchatka nebo repra jak řikám ten monitor je horší problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Co sem pleteš podporu HDCP, tento model má pouze VGA vstup. Tebou zmíněný problém vzniká u DVI připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 ale i když koupí kabel HDMI -> DVI a redukci DVI -> D-sub tak mu to nepujde nebo kdyby koupil ten kabel co mu tam napsal tak bude mít jen černou obrazovku kuli HDCP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 A proč by to dělal, když existuje přímo multi AV>VGA kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 nebude problem v tom,že hdmi je digitalni a vga analogove ? bud by musel monitor podporovat příjmání obojího nebo to bude chtít nějáký převodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Omlouvám se špatně jsem to napsal ten kabel je multi AV>VGA ne HDMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Takže jak bych to vyřešil??Musím koupit redukci z HDMI do DVI a z DVI na VGA?? Jestli byste mi zde mohli dát nějaké Linky na kabely nebo tak aby mi to jelo.. Jinak na netu jesem našel něco takovýhleho... http://pcdownload.asia/hdmi_vga_adapter_gaming.jpg existuje to vůbec?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Šestá položka na tomhle shopu: http://www.sintech-shop.cz/shop.php?cat=Playstation1-3_Playstation3_Accessories&sess=854fab022f957832bd185538ba5a2075&PHPSESSID=854fab022f957832bd185538ba5a2075 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 a s tímto mi to půjde jo?? koupím tento kabel a pojede to??:) i na mém monitoru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Jo 100% ;) a s tímto mi to půjde jo?? koupím tento kabel a pojede to??:) i na mém monitoru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 no ale taky jak to bude vypadat?? nevíte někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.