Vojtushak97 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Nazdar.,:!: :coolgun: Chci se vás zeptat jestli byste mi neporadili co s mým problémem ten je: když si najdu server a hra začne tak vůbec nefunguje ovládání (wasd).:cry: Hraju na ntb a tím si myslím, že to nebude HP 620 - je to nový stroj. Znovu to instalovat by asi nepomohlo již jsem to zkoušel. Tak nwm co s tím. Budu rád za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Cotakhle nastaveni? :D ovladani? Nebo jestli ti de hejbat mysli tak tam mas asi povolene jen ovladani mysi (ja hral SA-MP a tam se stavalo celkem casto ze se to prehodilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Moc díky hlavně že jsem to nastavení tak študýroval a vůbec jsem si nevšiml toho, že mám nezapnutou klávesnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Kdyz muzu pomuzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.