tomaslibra Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Zdravím, pls jsem amater na psp mam ho 3 dny. dneska jsem si provedl flesh na 5.50 Prome-2 a nevím kam dávat stažené hry pls poradte cestu diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiltbullet Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Do složky ISO... jak jednoduchý... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomaslibra Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 dik su apater tak se ptam nechci s tim nic udelat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-8-1-2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomaslibra
Zdravím,
pls jsem amater na psp mam ho 3 dny. dneska jsem si provedl flesh na 5.50 Prome-2 a nevím kam dávat stažené hry pls poradte cestu diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.