Warfarýn Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 chci se zeptat jestli když budu mít GTA IV na HDD v xku a pak bych ten HHD z xka zapojil do pc jestli když vše v pc nastavim tak aby se mi zobrazil obsah xbox HDD v pc jestli si pak můžu změnit auta jako modifikace jako je to u PC????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 warfarýn : ikdyž je pc verze port z konzole tak pracuje uplně jinak, pokud si nenašel modifikace pro xbox tak pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 chci se zeptat jestli když budu mít GTA IV na HDD v xku a pak bych ten HHD z xka zapojil do pc jestli když vše v pc nastavim tak aby se mi zobrazil obsah xbox HDD v pc jestli si pak můžu změnit auta jako modifikace jako je to u PC????? nepujde...uz to tu zkousel..myslim pink piggy...a neslo to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Warfarýn Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 to je škoda zrovna tu mám přípojku HDD a USB škoda tak asPoň natáhnu nějaký dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Warfarýn
chci se zeptat jestli když budu mít GTA IV na HDD v xku a pak bych ten HHD z xka zapojil do pc jestli když vše v pc nastavim tak aby se mi zobrazil obsah xbox HDD v pc jestli si pak můžu změnit auta jako modifikace jako je to u PC?????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.