Warfarýn Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2010 chci se zeptat jestli když budu mít GTA IV na HDD v xku a pak bych ten HHD z xka zapojil do pc jestli když vše v pc nastavim tak aby se mi zobrazil obsah xbox HDD v pc jestli si pak můžu změnit auta jako modifikace jako je to u PC????? Citovat
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2010 warfarýn : ikdyž je pc verze port z konzole tak pracuje uplně jinak, pokud si nenašel modifikace pro xbox tak pochybuju Citovat
0 Kapr Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2010 chci se zeptat jestli když budu mít GTA IV na HDD v xku a pak bych ten HHD z xka zapojil do pc jestli když vše v pc nastavim tak aby se mi zobrazil obsah xbox HDD v pc jestli si pak můžu změnit auta jako modifikace jako je to u PC????? nepujde...uz to tu zkousel..myslim pink piggy...a neslo to.... Citovat
0 Warfarýn Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2010 to je škoda zrovna tu mám přípojku HDD a USB škoda tak asPoň natáhnu nějaký dema Citovat
Otázka
Warfarýn
chci se zeptat jestli když budu mít GTA IV na HDD v xku a pak bych ten HHD z xka zapojil do pc jestli když vše v pc nastavim tak aby se mi zobrazil obsah xbox HDD v pc jestli si pak můžu změnit auta jako modifikace jako je to u PC?????
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.