lukibc Odesláno Únor 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2020 Zdravím, Nejprve popíšu problém. Do xbox ovladačů (já a syn) máme připojený headset. Slyšíme zvuky hry, slyšíme každý sebe, ale neslyšíme se vzájemně. Co mám uděláno - nastaveno mám podle mě všechno správně. Mám přiřazené ovladače k účtům mám spuštěnou párty, tam nás vidím oba když povolím monitorování mikrofonu na obrazovce - teď si nevzpomenu jak se to jmenuje, tak pokud promluvím, skočí v rohu moje jméno, od syna taky tak NAT je OPEN výstup zvuku do headsetu prostě všechno jak má být ALE NEJDE TO Otázka je, jestli headsety takto fungují při hraní dvou hráčů na jednom XBOXU?? to jsem se opravdu nikde nedočetl, ale bylo by asi divné kdyby ne. Chceme hrát NHL a zvuky ve sluchátkách jsou úplně jinde naž z TV...,ale je problém, že se vzájemně neslyšíme. Budu rád za každou radu či objasnění. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukibc
Zdravím,
Nejprve popíšu problém.
Co mám uděláno - nastaveno mám podle mě všechno správně.
Otázka je, jestli headsety takto fungují při hraní dvou hráčů na jednom XBOXU?? to jsem se opravdu nikde nedočetl, ale bylo by asi divné kdyby ne.
Chceme hrát NHL a zvuky ve sluchátkách jsou úplně jinde naž z TV...,ale je problém, že se vzájemně neslyšíme.
Budu rád za každou radu či objasnění.
Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.