Tvoritel2 Odesláno Březen 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2020 Chci hrát s kamošem FIFU20 a když mu pošlu pozvánku na přátelák, tak mu to vyhodí “spojení se soupeřem bylo ztraceno”. Když pošle pozvánku on mě, tak tu hlášku to vyhodí zase mně. Normální on-line s náhodným hráčem mi ale jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Duben 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Ahoj, jaky mate oba NAT? Najdes to v nastaveni site. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JakubH Odesláno Únor 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2021 Podarilo se vam to nejak zprovoznit? Dela nam to totez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tvoritel2
Chci hrát s kamošem FIFU20 a když mu pošlu pozvánku na přátelák, tak mu to vyhodí “spojení se soupeřem bylo ztraceno”. Když pošle pozvánku on mě, tak tu hlášku to vyhodí zase mně. Normální on-line s náhodným hráčem mi ale jede
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.