LelekCZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak po necelém týdnu hraní jsem chtěl zapnout hru Halo reach a dvd-Rom ne a ne se rozjet :/ Takže reklamace opravdu super :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 a co my s tim ? byla položená otázka ? ne .... a nech Romy ! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Napsal jsem to sem kvuli tomu jestli se to již někomu taky stalo... Tak se do mě nenavážej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 presne co se ti stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Zkoušel jsem tam dát jakoukoli hru nebo film ale dvd-rom se vždy zkusí naběhnout jako že se roztočí ale asi po 5 sekundách se zase zastaví a potom mě píše že tam žádný disk není :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Co mas za verzi/revizi xboku? novy nebo z druhe roky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Novy kupoval jsem ho těsně před vánoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Slimko???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 JJ máš to již v nadpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak to male s jsem uplne prehlidl. Kazdopadne radost mi to neudelalo. Napis jaks dopadl. V nejhorsim to das na reklamaci a za "par" dni to mas zpatky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 JJ už to mám zabalený a zítra tam zajdu a doufám že za těch "PÁR" dní to mám zpátky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Kam konkretne zajdes? Mam pocit ze reklamace se resi primo u microsofu. Posila se do nemecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Aha tak já to zanesu na Alzu kde jsem to kupoval a to ať pořeší potom oni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Jak znam alzu tak bys mel jednodusi to poslat ty, domluvis se s nima oni ti proto prijedou odvezou ti to do servisu a zanedlouho to mas s´doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak já si to ještě promyslim přes nic a zítra to nějak vyřešim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 JJ, tak napis jaks dopadl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Nejrychlejší řešení reklamace je zavolat na technickou XBOX podporu MS, protože v alze ti s tím stejně neudělají nic jiného, než že ji sami zavolají... http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/default.aspx případně rovnou telefon: 800 142 365 Kontaktuj je, oni přijednou, odvezou, opraví, přivezou :roll: Servis samotný je velice rychlý, vozí se to skutečně do Německa a nemělo by to trvat rozhodně déle, než týden. Snad je to banální problém... Případně na těch stránkách jsou i tipy řešení potíží s DVD mechanikou, ale musíš se předem zaregistrovat (konzoli). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warfarýn Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Nejrychlejší řešení reklamace je zavolat na technickou XBOX podporu MS, protože v alze ti s tím stejně neudělají nic jiného, než že ji sami zavolají...http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/default.aspx případně rovnou telefon: 800 142 365 Kontaktuj je, oni přijednou, odvezou, opraví, přivezou :roll: Servis samotný je velice rychlý, vozí se to skutečně do Německa a nemělo by to trvat rozhodně déle, než týden. Snad je to banální problém... Případně na těch stránkách jsou i tipy řešení potíží s DVD mechanikou, ale musíš se předem zaregistrovat (konzoli). přesně tak a přijedou i kvůly rozbitýmu ovladači ,mě přijeli koukli ,řekli hm hm a dali mi novej na místě a to přijeli až ke mě domů!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Tak reklamace byla vyřízena a během 24 hodin si pro to přijedou tak teď jen doufat že to bude brzy doma :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Podle ohlasu je to velice rychle. Rozhodne rychlejsi nez v alze. Ty by tam tak po vikendu zavolali a teprv koncem tydne by si pro to prijeli, to uz to budes mit davno doma :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 JJ říkali 2-3 týdny ale doufám že to je jen na krajní případy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 já to měl za týden reklamovaný, ale i tak to bylo nesnesitelných 7 dní :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Jn tak já naštěstí vlastním i PSP a můj počítač taky není k zahození takže to doufám nějak přežiju a alespoň mě to donutí jít na silvestra ven :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 ¨Tak už mám xbox z5 doma a vše už funguje jak má :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 ¨Tak už mám xbox z5 doma a vše už funguje jak má :) Tak to gratuluju, zas tak dlouho to netrvalo, hlavne aby ti to nejak vydrzelo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts