JanSkibar Odesláno Březen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2020 Dobrý den Koupil jsem si hru watch dogs 2(z druhé ruky) a když došlo ke konci kopírování aplikace vyskytla se tato chyba CD jsem vyčistil a vytvořil databázi podle návodu jak tu chybu spravit bohužel chyba přetrvává Je možné že by mohla být chyba v CD?Jelikož u ostatních her se stejným procesem a více GB mi to šlo. Děkuji za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zahous90 Odesláno Březen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2020 https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/error-codes/ce-30005-8/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JanSkibar
Dobrý den
Koupil jsem si hru watch dogs 2(z druhé ruky) a když došlo ke konci kopírování aplikace vyskytla se tato chyba
CD jsem vyčistil a vytvořil databázi podle návodu jak tu chybu spravit bohužel chyba přetrvává
Je možné že by mohla být chyba v CD?Jelikož u ostatních her se stejným procesem a více GB mi to šlo.
Děkuji za každou odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.