Karrem33 Odesláno Duben 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Zdravím! Mám trošku blbou otázku.zakoupil jsem PS plus a je vidět prave jméno a pod ním Nick pro všechny koho mám v přátelích?nebo jen Nick.Pri získání trofeje se mi tam zobrazí i pravé jméno u ostatních ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Jmeno vidis jen ty, ostatni vidi nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karrem33 Odesláno Duben 3, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Fajne díky moc [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Duben 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 V 3. 4. 2020 at 5:59, Manoust napsal: Jmeno vidis jen ty, ostatni vidi nick. Ale tady přece záleží na tom co má nastavene v nastavení soukromí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Nemyslim si, ze lze nastavit, aby slo nastavit realne jmeno misto nicku, aspon ne pokud toho cloveka nema v pratelich a pokud se v nicem nehrabal, tak defaultne je to jak sjem rikal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.