cejen Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 mám flesh lite-on LT+ a potřeboval bych radu zda stačí Fifu11 jen vypálit nebo zda musim patchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 neviem o tom, zeby fifa 11 mala ochranu AP2.5...a ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cejen Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 nevím-proto se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cejen Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 a ještě by mě zajímalo zda Fifa11CZ, má menu i dabing v češtinš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 ano má...to by to jinak nebylo CZ ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 nevím-proto se ptám Zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cejen
mám flesh lite-on LT+ a potřeboval bych radu zda stačí Fifu11 jen vypálit nebo zda musim patchnout.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.