kivca Odesláno Duben 13, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2020 Chtěl jsem xbox one s abych mohl pařit i na konectu, ale ten se už bohužel nevyrábí:-( a v obchodech ho taky neseženu. Nevíte jestli do budoucna bude nahrazen nebo bude třeba integrovaný v novém xboxu? Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Duben 13, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2020 Kinect na Xbox One se dá sehnat po bazarech, na aukru, pro konzole atd. podobně jako pro X360. Na Xbox One S a X je potřeba dokoupit nějakou redukci, která se taky už nevyrábí a dá se sehnat obdobně. I když mě v tomto období na X360 docela kinect zase začal s děckama bavit, pokud vím, je to zastaralá technologie, která už se nevyvíjí a spíše to konečně půjde cestou VR, alá Half-Life Alyx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kivca
Chtěl jsem xbox one s abych mohl pařit i na konectu, ale ten se už bohužel nevyrábí:-( a v obchodech ho taky neseženu. Nevíte jestli do budoucna bude nahrazen nebo bude třeba integrovaný v novém xboxu?
Dík za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.