Dana.317 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Existují nějaké hry krom NHL a FIFY i v češtině? Alespon s titulkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 napr. Mafia 2, Dead Space, Buzz - svetovy kviz,Godfather 2, Need for speed - Shift, Need for speed - Undercover, Up - vzhuru do oblak, Saint Row 2...a pripravuje sa Crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dana.317 Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 taurus - Díky, škoda že mezi ty hry co jsi psal chybí hry jako jsou GTA4 nebo Heawy Rain to by bylo teprve boží. Nevíte jestli v budoucnu těch her bude v češtině více? Mě o to hodně jde, protože každý píše jak v támhletý nebo támhletý hře je perfektní příběh, tak to asi všichni umějí anglicky když to píšou nebo já nevím, já osobně umím jen pár slovíček a z toho příběhu mi hodně uteče a to je škoda, pak už jen chodím a zabíjím když teda pařím nějakou střílečku, co mi jiného taky zbívá že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ViperXP Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 thron ultimate jde do nej dat CZ, pokud se povede tak mozna i sacred 2 jinak zatim nic vic sem nezkousel na GTA4 kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dana.317
Existují nějaké hry krom NHL a FIFY i v češtině? Alespon s titulkami?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.